Freeeeeeeeeeeeeeeeeeeedag!

Snart är det äääntligen fredag, men inte vilken fredag som helst... DET ÄR FEEEEEEST!
Eller snarare Halloweeeenfest! Jag och Frutt ska vara Dark Angels, vi kommer va skiiiitsnygga! (Bilder kommer på lördag) Och innan festen så ska vi färga håret! ÄNTLIGEN!^^  Frutts blir mörk brunt och mitt underhår bli svart! Hoppas verkligen att det blir snyggt!



Imorgon är det Onsdag! Jag äääälskar verkligen onsdagar! Vi har bara engelska och foto och sen så ska jag klippa mig! och efter det så är det... Just det! SKU! Yeeeeeeeeeeeees!!


I helgen har jag träffat Husaröpeople! Vi va på stan och åt i kungshallen och sen strövade vi runt på stan till 9-tiden, då vi åkte hem till Jonny och tittade på film hela natten, myyyyyyys! <3333


Husarö får några år sedan: Linis, Linnea, Julia och Margiit


Puss och Kram Chokladbanan!

Tjaaat.

Heeeerrre guuuuuuud vad alla tjatar om att jag måste uppdatera min blogg! Så okej, jag får väl börja blogga igen..
men det känns fortfarande lite meningslöst eftersom deet typ inte är någon som läser den, men jag gör det för er!

Jag kom precis på varför Blondinbella tog en bloggpause,.. det var för att häärma mej! Jag har startat värsta bloggtrenden, jag känner mig riktigt stolt! :D

Eftersom jag inte har uppdaterat på länge så är det ganska många underbara händelser i mitt liv som inte har kommit med, och jag orkar inte skriva om dom nu.. så det får bli ett underhållande bildspel istället! SE OCH NJUUUT!


Folket har fyllt år.


Folket har varit på Idol.


Folket har varit på Kick-off på älskade Gransnäs.

Folket har faktiskt gjort mycket mer men glömmt att ta kort på allt det roliga!



Pussis från Linis <33


RSS 2.0