Klänningen <3

Nu har klänningen kommit, och jag älskar den! Wiiiiiiie!








Nelly, 299kr <3

Onykter?

Det känns ganska lustigt att sitta framför datorn hemma och känna sig onykter, eller känna och känna! Jag fick en egen vinflaska att dricka till maten, och gissa om Lina slurpade i sig hela själv, shiiit! Nu måste jag lugna ner mig, jag är sådär speeedad som igår, inte kul! Jag skulle kunna springa till tåget just nu på typ 10min! HEJA HEJA LINA! Haha, jag är så himla söt när jag springer! hihi!
Jag och tobbe hade idag ett test som visade om man va hetro, homo eller bi. Det visade sig att båda va hetro och båda ville kyssa någon random blondin på tolvslaget på nyårsafton, kul! Jag ska genast gå och färga håret brunt^^ Nääärå, jag ska vara snäll! hihi. Jag känner mig så busig just nu, jag skulle typ kunna gå med på vad som helst! hihi! NEJ., nu får ag lägga av! Herre gud vad jag skriver, bara skriver och skriver :)
Min nyårsklänning har kommit Btw! hihi! den är jättefin, men jag tar kort sen när jag är sminkad och ser lite fräsch ut, haha!


Tack fruttis!

Du är så himla söööt! Jag har verkligen saknat dig denhär helgen, du får inte bara åka bort sådär! Nu måste vi verkligen ta igen allt! På fredag smäller det!^^ <3

Grattis LINI!

Hipp hipp Hora, Hipp hipp Hora, som tobbe säger! Grattis Lina på 17-års dagen :)


Wiiiie, Lina glaaad!

Skolavslutning

Nu är det äntligen jullov! Sooom jag har längtat! Det blev en mysig avslutning i skolan när estet 2:orna gjorde julspexet! Asbra!


Dom fiina esterna sjunger julsånger <3


Beställd!

Nu är den beställd, hoppas att den sitter bra! ^^



Nyårsklänningar

Eftersom jag inte skulle hinna få den fiina blåa klänningen före nyår så kändes det onödigt att beställa den! Det var ju på nyår jag vill använda den. Men men, sånt är livet.. jag får vara snabbare nästa år :) Jag har iallafall kollat ut några andra! Det är så himla svårt! 



1. Nelly.com, 299kr
2. Kappahl, 399kr
3. Indiska, 399kr
4. Only, 299kr

Börja samla poäng!

Idag fick jag äntligen mitt SJ-Prio kort! Så nu kan jag börja samla fiina poäng på mina resor till älsklings norrland <3



Julklappar!

Snart är jag äntligen klar med alla julklappsköp, jag har bara en kvar! Och det tror jag blir den enklast nästan :) Det skönaste är nästan att ha köpt julklappen till säcken vi ska ha imorgon. Haha, jag tror faan att min är den roligaste! Hoppas någon som uppskattar den för den, annars blir det inge roligt! ^^

Eftersom Karin var sjuk i onsdags på fotolektionen så får jag ta reservbilder att ge i julklapp, men det går nog bra ändå, dom är lite tråkiga, men det är ju jag som har gjort dem och det är det som räknas! :)  Jag köpte ramarna på Coop och stickers på Panduro för att göra dom lite mer personliga! Dom blev väldigt sööta iallafall! 


Denhär blir nog till mormor och morfar <3

Wiberg<3

Awww, vet ni vad som väntade på mitt skrivbord när jag kom hem? Jooo, ett jättegulligt julkort från famlijen Wiberg<3
Ni är så himla gulliga!


<33

Duktiga Lina!

Jag känner mig så himla duktig, för jag har rensat min garderob:) Och.. jag har faktiskt bestämmt mig för att ge bort en del kläder som jag inte använder, jag känner mig verkligen jätteduktig, och jag är riktigt stolt över mig själv!


Linas välsorterade kläder :)

Ledin hysteri

Jag vet inte vad som har hänt, men jag har fått en Tomas Ledin hysteri! Låtarna går om och om igen på min ipod! 


Kärlek till folket <3

En del av mitt hjärta.


Snart tystnar musiken

Jag funderar på om det har något med Kärlek att göra.. 


Mariatorget

Det vart lite fel där, vi va o en lokal vid Mariatorget inte Medborgarplatsen. MALIN! Hon har inte ett så bra närminne kanske;)
Vi började med glögg party hemma hos frutt och sen drog vi iväg med tåget till stan! Vi mötte Johanna och Erik vid tunnelbanestationen, dom satt och höll varandra i handen, det kanske blir något mellan dom! KUL! Vi fick stå å vänta på sega tobbe en stund bara för att den freaken har flyttat till stan och inte kan åka tunnelbana, förtjänar han det då? NEJ! Puckot tar ett tåg till ropsten från Slussen när han ska mot fruängen! Smarta tobbe ^^ Det spöregnade ute men alla va glada ändå :) Lisa stannade och köpte Cola och fick rabatt för att hon va så jääävla snygg, bra Lisa! Vi kom fram i godan tid och det va inte så mycket folk där, men deee va kul ändå!
Stackars Malin slog i huvudet i trappen och fick typ hjärnskackning :( Pooooor Malin!
Jag och frutt åkte därifrån vid ett-tiden och va hemma vid halv tre, myyyys! <3


Glöggen heter BLOSSA!


Myyyys i lokalen <3

Medborgarplatsen

HeeeelllooO!
Ikväll blir det glöggparty hemma hos Jossan och senare drar vi till medborgarplatsen för feeeeeest :)
Hihi, suuuuuperduuuuuuper kuL!


Frutt och Lina på ääääventyr <3

Vad gör mig speciell?

Jag har funderat på en sak. Vad är det som gör mig speciell? Finns det inte någon annan i HELA världen som är likadan som jag.. 
Men sen efter en stunds tänkande så kom jag på det, jag kom på varför jag är speciell. Jag tror ingen annan i HELA världen är en GLUTENFRI GETBONDE! Haha, det känns bra! Att vara getbonde är i så plåkigt som det låter egentligen, det gör mig UNIK. Hur många på Tibble gymnasium har lixom 60 getter hemma och har som sommarjobb att mjölka dom för att betala sin Hultsfreds biljett, Just me! Only me..


Ledargeten Amanda <3



Ni kan verkligen inte ta kort på er själva, men jag älskar er åndå <3





Natti Natti! <3

Äntligen färdig!

För en stund iallafall!
Eftersom jag nu har pysslat med designen i flera timmar, så måste jag ju börja skriva mera. Det får bli mitt nyårslöfte!
Åh, nu när man åndå kom in på ämnet... Jag tror att jag har hittat min nyårsklänning!


Den är från Haléns 499kr ♥

Ny design!

Det känns som om min blogg har spårat lite..
Den måste designas om, HELT! Det får bli en dag är jag har tid och ork. 
Jag vill att den ska vara typ rosa, för det känns som Lina.. Rosa och guld skulle vara najjs :) 
Kanske med en prinsesskrona längst upp! YEAH! Nu har Lina en plan, hoppas bara att den går att förverkliga:)

Prinsessa <3

The Love is gone.

Nu är det över. Som alla andra gånger.
Kärleken kommer och går, men den stannar aldrig. Jag börjar bli less. 
Det känns bara helt meningslöst just nu. Varför får alla andra det att fungera? 
Det känns som man vill skjunka under jorden och bara försvinna. Bort från verkligenheten. 
FUCK!

RSS 2.0